Lähetä sähköpostia: info(at)kultahevonen.fi

OneK Defender Pro Matt Glitter kypärä

339.00  sis. alv

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

OneK ratsastuskypärien ominaisuudet ovat uusinta tekniikkaa. Innovatiivinen muotoilu sekä maksimaalinen turvallisuus ja mukavuus!

OneK-kypärät on valmistettu polykarbonaatista ABS-yhdistelmäruiskuvalettuun ulkokuoreen, joka on yhdistetty EPS-päällysteeseen. EPS-päällyste on pääosana iskunkestävyydelle kypärässä. OneK käyttää vain korkealaatuisinta EPS-päällystettä, jonka tiheys takaa kypärälle täydellisen iskunkestävyyden.

VG01 sekä uusimman standardin mukaisesti EN1382-2017 hyväksytty.

OneK-kypärässä on erittäin korkea ilmanvaihto, kaksi edessä, kaksi sivulla, yksi takana sekä kaksi keskilinjassa. Kypärässä on pehmustettu kiinnitys synteettisellä mokkavuorella, koukku- ja silmukkasäätö ja nopea tex-solki leuan alla.

OneK-kypäriä on saatavilla kahdella eri kuorikoolla. Käyttämällä OneK-lineriä, joka on saatavissa XS-XL kokoisina, saat kypäräsi juuri sinun päähäsi sopivaksi. OneK-vuoraus on valmistettu pestävästä sekä nopeasti kuivuvasta kankaasta; se siirtää kosteutta sekä on anti-mikrobinen.

OneK kypärät tarjoavat paljon ominaisuuksia, designia sekä mukavuutta. Vaihtoehtoina on kiiltävä, matta tai mokka yhdistettynä aitoihin Swarovskin kiviin. Mahdollisuuksia on jokaiseen makuun!

Täytteet (liner) sovitetaan yksilöllisesti käyttäjän mukaan.

Kuori 1 Linerin koko XS-M

Kuori 2 Linerin koko L-XL

Kuoreen 1 menee koot XS-M,

kuoreen 2 koot L-XL.

(XS=51-52, S=53-54, M=55-56, L=57-58 sekä XL=59-60).

Kypärät ovat reiluhkoa kokoa.

Väri

musta, navy

kuoren koko

1, 2

Linerin koko

XS, S, M, L, XL